Relaxfauteuils van Fitform

Gezond zitten is enorm belangrijk voor uw optimale comfort, maar des te belangrijker voor uw wervels en spieren. Wanneer u veel achteroverleunt op uw stoel, ondersteunt u de S-vorm van uw wervelkolom niet optimaal. Verkeerd zitten lijkt in het begin onschadelijk, maar kan leiden tot weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden, ademhalingsmoeilijkheden, zenuw- of aderafknellingen, rugklachten of moeite met opstaan. Een gezonde zithouding is daarom ontzettend belangrijk. De relaxfauteuil biedt u uitkomst. Een fauteuil kan naadloos op uw lichaamshouding worden afgestemd. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om verantwoord te zitten, maar ook om verantwoord te relaxen.

 

Verstel- en instelmogelijkheden van de Firform fauteuils

Firform fauteuils zijn geïnspireerd door het menselijke lichaam. De oplossingen voor de perfecte zitting die de fauteuils bieden voldoen aan de nieuwste, wetenschappelijke inzichten op ergonomisch gebied. Jarenlange kunde, kennis en onderzoek komen samen in de relaxfauteuil. Alle kennis omtrent ergonomie, techniek en welzijn is gecombineerd tot een innovatief product van hoge kwaliteit dat voldoet aan de vijf basisvoorwaarden om perfect te kunnen zitten:
• Geschikte zithoogte
• Geschikte zithoek
• Geschikte zitdiepte
• Geschikte armleggerhoogte
• Geschikte lende-ondersteuning

 

De fauteuils hebben ongekende mogelijkheden qua maatwerk, instelling, ondersteuning, kanteling en verstelling. Een relaxfauteuil op maat betekent een stoel met de perfecte armleggerhoogte, zithoogte, zitdiepte, lendensteun en zithoek. Het lendenkussen in de fauteuil kan middel een pompje op de juiste dikte aangepast worden. De optimale zithoek wordt bepaald met de verstelbare rugleuning. Met het kantelmechaniek wordt de belasting op de rug drastisch afgenomen, zodat u niet onderuit zakt. De voetenbank kan onafhankelijk en traploos versteld worden. Tevens zijn de fauteuils van Firform ook perfect af te stemmen voor mensen die moeite hebben met in- en uit- de stoel te komen. De fauteuils kunnen namelijk voorzien worden van een opsta-lift. Uiteraard zijn de Firform fauteuils ook met een accu leverbaar.

 

Fauteuils in ieder interieur

Firform produceert eigentijdse en comfortabele fauteuils. Door de eigentijdse vormgeving en een variatie aan mogelijkheden in bekledingsstoffen sluiten de Firform fauteuils goed aan in elk interieur en in ieder woningstijl. De Fauteuils zijn verkrijgbaar in iedere gewenste bekleding. U kunt kiezen uit een Welnessmodel in een klassiek of romantisch interieur. Ook zijn er fauteuils met een fantastische robuuste uitstraling geschikt in een stoer interieur. Of ranke eigentijdse modellen die prima passen in een eigentijdse interieur. Misschien heeft u liever een modern model met een fraaie belijning of een strak en tijdloos design. Welke stoel u ook wenst, de door uw gewenste stoel is beschikbaar en dat óók nog eens met een subliem zitcomfort.

 

Zitadvies voor Firform relaxfauteuils

Individueel op maat gemaakte fauteuils zijn er voor drie groepen mensen:
• Be Well: mensen die iets mankeren, zoals een handicap of ziekte.
• Be Fit: mensen die vanwege hun leeftijd hulpmiddelen nodig hebben, zodat ze langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.
• Be Happy: mensen die het beste voor hebben voor hun gezondheid. Mensen die streven naar optimale comfort en ontspanning ter compensatie van een druk leven.

 

De keuze voor een fauteuil is uiterst belangrijk. Het gaat namelijk om uw persoonlijke zitcomfort. Met een dosis passie en veel deskundigheid adviseert Medior Comfort u graag bij de keus van een nieuwe fauteuil. Medior Comfort is de specialist omtrent ergonomisch zit-maatwerk. Gezondheid, kwaliteit en comfort zijn de uitgangspunten en voert Medior Comfort optimaal door in haar advies aan de klant.

(let op: het beschreven sleutelwoord is Firform, ik neem aan dat u FitForm bedoelde)

Al onze relaxfauteuils bekijken?