Over ons

Maak een afspraak voor persoonlijke advies

OVER ONS

Medior Comfort

Eigenaren Renate en Roel Roosjen van Medior Comfort in Limburgse Nuth zijn al meer dan 24 jaar specialisten in ergonomisch verantwoord zitcomfort. Sinds 2021 is zoon Jelle het team komen versterken en is het een waar familiebedrijf.

Met passie en deskundigheid wordt de klant geadviseerd bij de keuze van een nieuwe fauteuil of werkstoel. Gezondheid, Kwaliteit en Comfort zijn de speerpunten van Medior Comfort. Met name met het 100% maatwerk en het bewegend-zitten onderscheidt Medior Comfort zich van andere meubelzaken in Limburg.

Door een intensieve samenwerking met toonaangevende fabrikanten op ergonomisch gebied kunnen kwaliteit en service gegarandeerd worden.

Medior Comfort is lid van de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten (NVZS).

Onze geschiedenis

Dit jaar, om precies te zijn 6 juli 2024, bestaat ons bedrijf 25 jaar. In juli 1999 openden wij voor het eerst onze winkeldeur aan de Stationstraat in Nuth . De naam was toen Senior Comfort. Een bewust gekozen naam om direct onze doelgroep te bereiken. Dit werd ons echter door verschillende klanten niet in dank afgenomen. Zij vonden zichzelf met 70 jaar nog lang geen senior :-). Medior bleek een betere keuze. Het is de middengroep tussen junior en senior én het suggereert ook meer onze medische raakvlakken.

Daarom kiest u voor

Medior Comfort

〉Jaren lange ervaring

〉Gecertificeerd

〉Hoogwaardige kwaliteit

〉Gegarandeerde tevredenheid

Maak een afspraak voor
een persoonlijk advies!

 Stationstraat 192, 6361 BH Nuth

 info@mediorcomfort.nl

045 - 565 0790

× WhatsApp ons